Szeretettel köszöntelek a Kertészkedjünk együtt közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedjünk együtt vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kertészkedjünk együtt közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedjünk együtt vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kertészkedjünk együtt közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedjünk együtt vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kertészkedjünk együtt közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kertészkedjünk együtt vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához:
2 kicsi pohár natur joghurt
3 dl cukor
4 db tojás
1 kk. őrölt fahéj
1 db citrom reszelt héja
2 dl olvasztott Rama
6 dl liszt
1 csg sütőpor
1 csapott ek. kakaópor
3-4 db nagyobb alma
1 db 25×39 cm-es tepsi
sütőpapír
a krémhez:
1 csg karamell pudingpor
10 dkg cukor
15 dkg rama
a bevonathoz-díszítéshez:
tortabevonó csokoládé
Elkészítése:
Először az almákat meghámozzuk,magházat eltávolítjuk és szép vékonyabb gerezdekre szeleteljük.
Citromlével egy kicsit ecseteljük le,hogy az alma ne barnuljon meg!
A tészta hozzávalóiból a szétválasztott tojások fehérjét a cukorralkeményre verjük,utána hozzá keverjük a tojások sárgáját és apránként a többi hozzávalókat a kakaó kivételével.
A massza 2/3 részét a kibélelt tepsibe öntjük,a megmaradt 1/3 részbe keverjük a kakaót és a sárga tésztára folyatjuk.
Egy villával egy kicsit megcifrázzuk.
Előmelegített sütőbe tesszük és addig sütjük,míg kezd egy kicsit megkötni a teteje.
Ekkor kivesszük a sütőből és rárakosgatjuk az alma gerezdeket.
Visszatesszük és tűpróbáig sütjük.
A tésztát kihűtjük.
A pudingport a tejjel felfőzzük.
A margarint a cukorral kihabosítjuk és kanalanként a meleg pudingot bele keverjük.
A tésztára simítjuk.
Dermedésig a hűtőben tároljuk.
Bevonhatjuk a tetejét teljesen csokimázzal.
Én most csak lecsurgattam a csokit,darált mandulával díszítettem.
Nagyon finom sütemény.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!