Both Mária üzente 10 éve

Jaj,te Zsuzsi most annyi bolondságot mondanék és kérdeznék tőled ennek a történetnek kapcsán.Na,majd a skype-n.Amúgy nagyon rendes tőled,hogy csak szépet és jót irtál rólunk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Szia Marika! na,ezt elmondom a páromnak. :-) Megígérte, hogy megvárjuk l amíg felépült. :D Nem is fogtam a szaván. :D De jövőre,meg kell néznünk.

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 10 éve

Szia Marika ! Már vártalak, írtam a lányoknak álom volt az egész hét, s nagyon jól éreztük magunk, hozom holnap a többi képet is, de te is hozhatsz ám !
Babikám, nagyon jó kis eset lehetett, velünk is szokott ilyesmi megtörténni.
Pár éve egy szombaton Komlóskán ragadtunk, elnéztük a buszt, ami csak hétköznap járt, hát lemaradtunk... az volt a szerencsénk, hogy egy pasival már napközben is találkoztunk a túra alatt, s megállt kérdezni mi van velünk... hát agglegény volt, s beinvitált magához a házába... na hogy féltem is, mit akar cserébe, meg ott a gyerek, ugye... de csak köszönöm amit elvárt, nagyon rendes volt... !!

Válasz

Both Mária üzente 10 éve

Ha ma járnál Babi Gyergyószentmiklós szélén,ma már rég áll az akkor épülő félen levő panzió-vendéglő.Ott dolgozik egyik aranyos klubtársunk,aki Zsuzsát is elkisérte az Egyeskőhöz,a mi kis Évikénk.Most már kényelmes szállás és jó konyhájuk is van.Érdemes lenne még egyszer eljönnötök.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Na,akkor mesélek Zsuzsikám Gyergyószentmiklóson,ránk esteledett. Szállás,sehol,mert Ugye,Siófoknak,Gyergyószentmiklós,a testvér városa,és a focistáink,éppen akkor,és ott vendégeskedtek.Magán,a szállás,foglalt! Camping: Foglalt.Szálloda(azt hiszem,csak 1 volt) foglalt.Élelmiszer bolt...Mivel,mi semmi kaját nem vittünk,kajánk sem volt.Vettünk,2 üveg sört,és elindultunk,szállást keresni...hát-ha. :-) A város szélén,éppen épülőfélben volt egy magán szálloda.A Párom,aki a sok km.után,este 9-kor(aug. vége) már fáradt volt,kijelentette."Na,itt maradunk! Majd csak felépül." Fél órán keresztül,nevettünk,majd a városban,egy használaton kívüli volt SZOT. üdülőben,leltünk szállást.A párom,éjfélig villanyt,és a WC tartályt szerelte.Senki nem volt a 3 szintes épületben,rajtunk,és a gondnokon kívül,megszántak bennünket,azért engedtek ott aludni. Hajnalig röhögtünk,a saját hülyeségünkön.Nagyon éveztem!! Még,ez is jó volt! Persze,aludtunk,luxus szállodákban,magán háznál,apartmanba,de ez a legemlékezetesebb.

Válasz

Wolf Kornélia üzente 10 éve

Mintha egy képeskönyv kellős közepébe csöppentem volna!
Hol jártál, Zsuzsikám? Hát valóra vált a nagy álmod!
Kívánom, hogy minden álmodnak ugyanilyen végkifejlete legyen! :-)
Gyönyörűek a képek! Köszönjük szépen!

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 10 éve

Szívesen meghallgatnálak, ilyenkor olyan szomorú vagyok, hogy te, és ti akikkel olyan jól megértjük egymást itt a neten, az életben távol vagytok tőlem !
Both Marikánk ( írom a vezeték nevét, mert több Marika is van) milyen jó kis történeteket írt a "kávézóban" emlékszel ?? a hasunkat fogtuk, annyira megnevetett minket,
A fenébe ezzel a rohanó élettel, nincs idő semmire, pedig egy jó kis beszélgetés, ha mé g itt a neten is, milyen jól tud esni az embernek !!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Igen,mi is bejártuk ezt az utat.Köszönöm,hogy kicsit nosztalgiázhattam,és várom a többit.Akkor,még nem igen voltak magán apartmanok,és érdekes élményekben volt részünk.Ugyanis,nem volt sem útitervünk,sem szállásunk foglalva,sehol.Úgy gondoltuk,ahol ránk esteledik,ott alszunk.Na,ja este 8-kor,sötétbe vonult a város...Szászrégenben,nagyon nagy élményben is volt részem,mert meghívtak egy esküvőre....na,de ez már túl hosszú....

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 10 éve

VAN BIZONY, BÉKÁS SZOROS ! VÁRJ EGY KÉPET MEGMUTATOK BELŐLE, MAJD HOLNAP FELTÖLTÖM, meg aztán jártam fent az Egyes-kőnél, fél napot töltöttem a pásztorokkal az esztenákon, nagy élmény volt, végig néztem hogy csinálják a sajtot, az ordát, hogy fejik a tehenet juhot, és meséltek nekem azzal az igazi székely tájszólással, ó Babi élmény volt a javából. Jártunk az ezeréves határon, Gyimesbükkön, Csíksomlyón s végig a csíki falakban, templomokban...... közel 600 képet csináltam, sok munka volt vele míg kiválogattam a javát, s írtam hozzá tájékoztatót ahogy szoktam..
örömmel osztom meg veletek !

Válasz

jochmann andrás üzente 10 éve

Zsuzsa! ha tőlem kérded, nem nászút, nem kéjutazás...............

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Zsuzsi! Hozd,csak! Békás szoros? Gyilkos tó? Szováta? Jaj,de vissza vágyok!

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 10 éve

András te merre jártál ???
Bizony mesevilág a Marikáék környezete... tündérkert ! Mutatom még holnap, merre kirándultunk együtt !

Válasz

jochmann andrás üzente 10 éve

Nagyon szép helyen laknak Marikáék. Irigylésre méltó.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Azt,elhiszem,hogy jól érezted magadat Zsuzsikám! Gyönyörű környezetben,szerető barátok közt,csuda jó lehetett.

Válasz