Szabó Gizella üzente 12 éve
Kőszegi Mária üzente 12 éve
Marika! Nagyon guszta,gondolom finom is. Bár még ebben a verzióban nem ettem, de én is ki próbálom.Én szilvalekvárt keverek dióval és azzal töltöm.A tetejét megkenem tojás sárgával majd mikor meg sült kiveszem és citrom levével meg kenem és kristálycukorral megszórom.
Szupper Mária üzente 12 éve
Kóstoltam már ilyet, csak nem volt rajta tojáshab !Finom volt úgy is, de ez gondolom még szuperebb!
Lacziné Marika üzente 12 éve
Szia Edit! Ezek szerint megvan a recept Neked is. Ha a Kisalföldből van, akkor ne 50, hanem 60 dkg lisztet tegyél. A fél kilóval nagyon lágy a tészta, nem lehet boldogulni vele. A liszten kívül változtattam a margarin és a cukor mennyiségén is, 10-10 dkg-val többet tettem. Arra vigyázz, elég magas legyen a tepsi széle, a megolvadt töltelék szeret kifutni.
Jó étvágyat hozzá!
Puszi! Marika
Szőts Istvánné Edit üzente 12 éve
Marika, köszi! Ma megsütöm.... (Most még nem tudom bedagasztani, mert éjszakára a fútés ki lett kapcsolva. Ám, amint a cirkó be lesz ismét üzemelve, jó meleget csinálok a kelt tészta készítéséhez.) Pá. Edit
Lacziné Marika üzente 12 éve
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Lacziné Marika üzente 12 éve
Lacziné Marika üzente 12 éve
Garáz József üzente 12 éve
jochmann andrás üzente 12 éve
Wolf Kornélia üzente 12 éve