Rádiné Zsuzsa üzente 12 éve

ANDRÁS !!!

Nagyon szépen köszönjük a szíves fogadtatást !!
Jó éjszakát mindnyájatoknak !!!!

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 12 éve

A

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

R. Zsuzsa szívesen látunk titeket! Sajnos nekem nem volt időm látogatni a Természetbaráti kört!
Várjuk a fotókat és egyéb információkat! András

U.I.: L. Marika! Ne keseredjetek el, hátha a következő beavatkozás sikeres lesz. Én és itt mindenki szorítunk Lajosnak, hogy mihamarabb helyrejöjjön.

Válasz

schrancz Erika üzente 12 éve

Nagyon jó a fotó, és a fagy úrfi produkciója, de engem inkább lehangol ez a fagyhalál.

Válasz

Lacziné Marika üzente 12 éve

Köszi Zsuzsi! Végezd csak nyugodtan a dolgodat, mentsd át számunkra is szövegeket, A képek megvárnak.
Jó éjt Neked is!

Válasz

Lacziné Marika üzente 12 éve

Köszönöm Kornélia! Közvetítem a dicséretet a művészemnek! Kamilla kúrájából egyenlőre még csak a fokozott folyadékbevitel alkalmazzuk. Örülök már annak is, hogy naponta legalább másfél liternyi teát megiszik. Nagy előrelépés az eddigi folyadékfogyasztásához képest.

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 12 éve

Marika ! Lajos vigyázzon magára, jó nagy fagy volt nálatok, gyönyörűek a fotók, szépek a virágok. Annyira el vagyok foglalva most ( habár nem lépünk ki a másik klubból a képek meg vannak nekem, de az aláírt szöveg nagy munka volt, így most azt kimásolom egy könyvtárba....) nem tudtam kellőképpen végignézni a képeket,,,, majd pótolom.....
Vigyázzatok magatokra !! Jó éjszakát !!!!

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

Marika! Nagyon szép képeket készített a művészed! :-) Sajnálom, hogy nem volt sikeres a mai orvosi beavatkozás. Kamilla vesekúráját alkamazzátok?

Válasz

Lacziné Marika üzente 12 éve

Szia Zsuzsi!
Köszönöm érdeklődésedet, Lajos Jól van (a ma készített fotók mennyiségéből is látszik), sajnos a kőtörési kísérlet eredménytelen volt, de pillanatnyilag nem okoz kellemetlenséget a kő. Jó lett volna, ha így sikerül megszabadulni tőle, de nem jött össze.
Szomorú, hogy egy korábban jól működő közösség ennyire leépült. Szerencsére Ti megtaláltátok azt a közösséget ahol ha más név alatt ugyan, de tovább tudjátok folytatni a tevékenységeteket, sőt még ki is bővítitek azt az új közösségetek legnagyobb örömére. Jó hosszúra sikeredett ez a mondat, de örülök, hogy jól érzitek itt magatokat, nekem pedig nem lesz lelkifurdalásom amiért ritkán nézek át a másik klubba.

Válasz

Rádiné Zsuzsa üzente 12 éve

LACZINÉ MARIKA !! Hogy van Lajos ???
Értesítünk téged egy szomorú hírről. Bocsáss meg nekünk, igaz nem lépünk ki a Természetbaráti körből, de "átköltözünk" ide Marikával, Nórival.....átcsábítottunk amoda, de csak látod már mi maradtunk ott egy páran.... s itt a tagság, de szerintem Király András a vezető is, szeretettel fogadtatok, te is, amit köszönök, s itt is együtt vagyunk, örülnek a kirándulós képeknek, hát itt maradunk....

Válasz

Lacziné Marika üzente 12 éve

Köszönjük szépen, nagyon kedvesek vagytok. Minden rosszban van valami jó, és mi igyekszünk azt megtalálni.

Válasz

Both Mária üzente 12 éve

Ennél találóbb címet nem is irhattál volna.Gyönyörű!!

Válasz

Szupper Mária üzente 12 éve

Lajosod megint meglátta a rosszban is a szépet, gratulálok!Na persze akik meleg imádók vagyunk és ilyenkor behúzódunk a fűtött lakásba ,nem is vehetjük észre, csak a virágokra koncentrálunk(a jégvirágokra nem)

Válasz

jochmann andrás üzente 12 éve

Pazar

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Valóságos műalkotás !!Gyönyörű !!

Válasz