Both Mária üzente 12 éve

Igen Kornélia!Én is petrezselymes krumplival csinálom vagy szalmakrumplival,de a muzsdéj az akkor is ott van,akinek kell.Van amikor cukros salátát is csinálok,

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 12 éve

JÓ kis munkahely és jó a közösség nálunk igaz 30 -an vagyunk ,de még egy névnap se megy el szó nélkül. Emletes a tanya fentiek és lentiek volt idő mikor csak a lentiek sütiztek
Válaszkép sütöttem nekünk is másnap BORZASZTÓ

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

Szerintem, a pisztráng mellé petrezselymes főtt krumpli illik, és persze saláta.

Válasz

Both Mária üzente 12 éve

Most olvastam el utóbb a hozzászólásodat Kamilla.
Az ám a finom kis mujdei(ez románul van irva és muzsdéjnek ejtjük)enélkűl ritkán esszük meg.De citrommal is tálaljuk.Egye mindenki ahogy szereti.sokan nem birják enni a fokhagymát.
A pisztrángot mi nem szoktuk puliszkával enni,se padlizsán krémmel.Nem rontom el vele.Mindegyiket szeretjük,de külön-külön.Valahogy olyan,mintha báliruhához bakancsot húznál.Na most ez egy hirtelen előkapott hasonlat volt.De persze izlés dolga.Errefelé a töltött káposztához is főznek puliszkát.Hát ez se menő nálunk csak külön.

Válasz

Both Mária üzente 12 éve

Meg lesz holnap.Ma ellazsáltuk az időt és a hütőben maradt,de holnap ez lesz az ebéd.

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

B. Marika, várom a pisztrángot!

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

Gusztusos a grilltál!

Válasz

Kiss Kamilla üzente 12 éve

Nem szeretem a halat, de a pisztrángot megenném, mert az finom. Korondon ettem utoljára. (jó kis tejfölös fokhagymával, azt hiszem felétek muzsgyénak hívják, lehet nem így kell írni - szinte biztos -, meg padlizsánkrémmel, meg puliszkával).

Válasz

Kiss Kamilla üzente 12 éve

Ez nem mai fotó, de jó volt.

Válasz

Both Mária üzente 12 éve

Állandóan buzeráljátok az embert mindenféle inycsiklandó ételekkel.
Na,nem baj,mert holnap én is felteszek nektek egy tál pisztrangot.!

Válasz

schrancz Erika üzente 12 éve

Nagyon guszta! Jó étvágyat hozzá Kamilla

Válasz